Gulvvasker –
Walk behind

Hos Hako Danmark finder du en sikker leverandør at maskiner til daglig vedligeholdelse. Vores høje kvalitet og landsdækkende service, sikrer at din maskine aldrig står stille.

Værd at vide

  • Tysk kvalitet
  • Service i hele Danmark
  • Altid i udvikling
"

Scroll

Kontakt en af vores sælgere.

Har du brug for hjælp, eller ønsker du blot at få kontakt til en af vores sælgere i dit område, skal du blot indtaste dit postnummer herunder, Så finder vi den sælger der er tættest på dig.

​Hako Danmark A/S har igennem mere 65 år været iblandt de førende leverandører af maskiner til udendørs og indendørs vedligeholdelse. Vi leverer kvalitetsmaskiner til rengøring både inde og ude.

Vores indendørssortiment indeholder bl.a. fejemaskiner, støvsugere, gulvvaskere og kemi til gulvvaskere. Vi har en bred vifte af produkter, så maskinen passer til den enkelte kundes behov. Det gør at vi kan dække alt fra plejehjem, skoler eller autoværksteder, til store fragtcentraler og centrallagre.

Der lægges som sagt altid stor vægt på at vore produkter passer til den enkelte kundes behov, samt, at der altid bliver givet en grundig vejledning/oplæring til kunder når der overdrages en maskine, ny som brugt. Dette for at gøre kunden tryg og tillige få den optimale udnyttelse af maskinen.

Med vores servicenet bestående 16 service- og salgsbiler placeret strategisk udover hele landet, sikrer vi at jeres maskine aldrig står stille, for hvis uheldet er ude, så er vi altid lige i nærheden.

Hako Danmarks produkter produceres i Tyskland hos tyske Hako GmbH. Det sikrer at maskinerne altid er af højeste kvalitet og lever op til vores høje standarder.

Kontakt os

Kontakt Hako Danmark A/S direkte

1 + 4 =

Find os

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Tlf: +45 65 38 11 63