Webshop –
Køb udvalgte produkter

Hos Hako Danmark finder du en sikker leverandør af maskiner til daglig vedligeholdelse. Vores høje kvalitet og landsdækkende service, sikrer at din maskine aldrig står stille.

Værd at vide

  • Tysk kvalitet
  • Service i hele Danmark
  • Altid i udvikling
"

Scroll

Vores produkter der kan købes online

Ønsker du at købe varer online, så skal du først godkendes som kunde, dette gøres ved at du udfylder vores formular og trykker send.
Så snart vi har godkendt dig som kunde hos os – vil du kunne logge ind med dit brugernavn og password og gøre dine indkøb.

Klik her for at komme til vores side med oprettelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Hako Danmark.

Har du spørgsmål til denne side, eller modtager du ikke svar – er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Kontakt en af vores sælgere.

Har du brug for hjælp, eller ønsker du blot at få kontakt til en af vores sælgere i dit område, skal du blot indtaste dit postnummer herunder, Så finder vi den sælger der er tættest på dig.

​Hako Danmark A/S har igennem mere 65 år været iblandt de førende leverandører af maskiner til udendørs og indendørs vedligeholdelse. Vi leverer kvalitetsmaskiner til rengøring både inde og ude.

Vores indendørssortiment indeholder bl.a. fejemaskiner, støvsugere, gulvvaskere og kemi til gulvvaskere. Vi har en bred vifte af produkter, så maskinen passer til den enkelte kundes behov. Det gør at vi kan dække alt fra plejehjem, skoler eller autoværksteder, til store fragtcentraler og centrallagre.

Der lægges som sagt altid stor vægt på at vore produkter passer til den enkelte kundes behov, samt, at der altid bliver givet en grundig vejledning/oplæring til kunder når der overdrages en maskine, ny som brugt. Dette for at gøre kunden tryg og tillige få den optimale udnyttelse af maskinen.

Med vores servicenet bestående 16 service- og salgsbiler placeret strategisk udover hele landet, sikrer vi at jeres maskine aldrig står stille, for hvis uheldet er ude, så er vi altid lige i nærheden.

Hako Danmarks produkter produceres i Tyskland hos tyske Hako GmbH. Det sikrer at maskinerne altid er af højeste kvalitet og lever op til vores høje standarder.

Kontakt os

Find os

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Tlf: +45 65 38 11 63