Vi er er et godt stykke inde i det danske efterår, og alt imens danskerne går rundt og nyder træernes gule, orange og brune farver, så skaber det traditionen tro en kæmpe arbejdsopgave for dem, der skal samle bladene op fra stier, baggårde og ikke mindst vejkanter.

Men opgaven bliver en hel del sjovere, hvis du har en Hako Citymaster! Citymaster modeller med feje-/sugeanlæg, suger uden problemer blade, grus og jord op, selvom det er er vådt. Den simple opbygning af sugehovedet, samt det effektive skyllesystem med genbrugsvand, gør at løvfaldet ikke sætter sig på tværs og stopper sugekanalen. Du er dermed sikret en effektiv og problemfri arbejdsgang. Og skulle der ligge en vinflaske eller to i vejkanten fra aftenen før, så suger den selvfølgelig også dem op uden problemer.

Det brede produktprogram fra tyske Hako dækker ethvert behov, lige fra boligselskaber der skal pleje mindre grønne områder og sti systemer, til de store landkommuner der skal kunne dække store områder langt fra materialegården.

Se vores brede udvalg af udendørs maskiner lige her!

Kontakt Jesper eller Simon, så giver de gerne et godt tilbud eller en demonstration.


Distriktschef Jylland
& Fyn Udendørs
Simon Hestehave Kristensen
.
Tlf: 21 22 57 37
E-Mail: [email protected]


Distriktschef Sjælland
& Øerne
Jesper Jensen

Tlf: 61 20 76 73
E-mail. [email protected]