Den danske sommer er ved at være over os og kombinationen af sol og regn gør at grønne arealer, buskadser og ukrudt stortrives. Det er også denne tid på hvor Hako Citymaster virkelig kommer til sin ret, når det kommer til vedligeholdelse af grønne arealer mm. Her løses udfordringerne med en universel redskabsbære til alle opgaver. Påmonteres Termit 1300 har du en sikker løsning der ikke bare levere et godt resultat, men også skåner brugeren.

Det er bl.a. fordi klipning af hække ofte medfører store udfordringer for både fysikken og hækkeklipperen, men med Termit 1300 har det aldrig været lettere. Termitten er meget fleksibel og kan klippe både på højre og venstre side af maskinen. Den klarer let vandrette, skrå og lodrette positioner fra jordhøjde og op til 3,2 meter. Elkær Termit 1300 er et must til dig, der let vil klippe alt lige fra tuja til bøgehække med et perfekt resultat!

Hako Citymaster er ofte den foretrukne redskabsbærer pga. det nemme redskabsskift og ikke mindst det populære feje-/sugeanlæg.