Hako Citymaster 1650

  • Professionel gadefejemaskine
  • Lasteevne på 1 ton
  • Rentvandstank på 200L – Binder støv under fejning
  • Let rengørligt genbrugsvandsystem
  • Knækstyret
  • Affjedret hjulaksler giver kabinekomforten ny klasse.
  • ECO mode – Feje-/sug reduceres til 85%, støjniveauet reduceres markant og brændstofforbruget reduceres 40%.
  • Let at betjene og særdeles manøvredygtig.
Kategori:

Beskrivelse

Hako Citymaster 1650 er en professionel gadefejemaskine, der er bygget til at køre og feje i alle døgnets timer. Derfor er den også bygget med henblik på at give chaufføren mest mulig kørekomfort, så han har de bedste betingelser for at udføre sit job. Det ses bl.a. ved at rattet kan indstilles både i højden og i hældningen, det luftaffjedrede komfortsædet har op til flere indstillingsmuligheder, så det kan tilpasses den enkelt operatør og sidst men ikke mindst, så er maskinens betjeningspanel integreret i det justerbare armlæn. Disse funktioner gør at chaufføren kan arbejde effektivt og i mange timer.

Manøvredygtighed er et andet nøgleord, når diskussionen går på hvorfor valget falder på en Hako Citymaster 1650. Maskinen er knækstyret hvilket gør at den nemt kommer om hjørne og trængeområder. Samtidig er der udstigning til begge sider, så man uden problemer kan køre op langs en væg og stige ud for at fjerne en cykel eller stige sikkert ud af døren væk fra trafikken.

Vores patenterede genbrugsvandssystem er helt unikt og gør at vi med vand, kan binde det støv der opstår ved fejning. Sliddet på sugeslangen bliver dermed holdt ned og samtidig øges momentet på suget. Sammen vores 200 Liter rentvandstank der via to dyser ved børsterne binder støvet omkring børsterne med vand, kan vi altså holde støvniveauet under fejningen på et absolut minimum. Med lasteevnen på 1.000 kilo møder maskinen alle forudsætninger for en lang og effektiv arbejdsdag.

Se vores udvalg af gadefejemaskiner lige her

Video

Brochure

Klik her – Brochure Citymaster 1650

Kontakt Sælger

Har du brug for hjælp, eller ønsker du blot at få kontakt til en af vores sælgere i dit område, skal du blot indtaste dit postnummer herunder, Så finder vi den sælger der er tættest på dig.