Fejemaskiner 

KVALITETS MASKINER FRA TYSKE HAKO

Værd at vide

  • Tysk kvalitet
  • Service i hele Danmark
  • Altid i udvikling
"

Scroll

Fejemaskiner

Vi er specialister i fejemaskiner til både små og store virksomheder.

KØB

Køb din fejemaskine hos Hako Danmark, evt. incl. fuldservice.

LEJE

Lej din fejemaskine hos Hako Danmark, evt. incl. fuldservice.

LEASING

Du kan lease din fejemaskine hos Hako Danmark

 

FEJEMASKINE DER PASSER TIL OPGAVEN

Ride-on – dit valg af fejemaskine

Som altid med Hako, er fokus rettet mod kvalitet og maksimal effektivitet. Derfor er det vigtig at maskinen passer til opgaven. Hako har et komplet udvalg af professionelle fejemaskiner til rengøring af små og store arealer fra 100 m2 til 16.200 m2. Køre, feje, suge; fra kompakt og manøvredygtig til universalmodel med en kapacitet op til 16.200 m2 dækker Ride-on fejesugemaskinerne fra Hako det hele. Effektive støvfiltersystemer sørger for en udskilninsgrad på 99,5%. Den optimale opsugning sikrer en høj binding af støv og smudspartikler. Omfangsrigt tilbehør gør det muligt at løse næsten alle fejeproblemer indenfor industri, handel eller håndværk. Maskinerne arbejder ud fra overbørstningsprincippet, som sørger for maksimal udnyttelse af smudsbeholder, således opnår man til en hver tid uafbrudt arbejde med førsteklasses rengøringsresultat. En høj volume på smudsbeholderen og et effektivt filtersystem sørger for en effektiv støvfri rengøring. Særdeles nem at betjene og gør fejning ukompliceret. En praktisk løsning for f.eks. håndværkere og industrien.

Walk behind – dit valg af fejemaskine

Man kommer ikke uden om Sweepmaster når der er tale om støvfri rengøring af små og mellemstore arealer. Maskinerne arbejder ud fra overbørstningsprincippet, som sørger for maksimal udnyttelse af smudsbeholder, således opnår man til en hver tid uafbrudt arbejde med førsteklasses rengøringsresultat. Rengøring af maskinen efter arbejdsindsats klares hurtigt, rent og ukompliceret. Den robuste stålramme konstruktion gør Sweepmaster til en professionel maskine, der sørger for upåklagelig renlighed i mange år. Smudspartikler, støv og let affald fjernes omhyggeligt, denne opgave overtager maskinerne i Sweepmaster serien fra Hako. Fra håndfejemaskinen til mindre arealer og til fejesugemaskinen med en kapacitet på op til 4.000 m2, er de kompakte walk-behind fejemaskiner det rigtige valg til indsats i værksteder, haller eller lette udendørsarealer. Udover det effektive batteridrev, findes der til Sweepmaster 650 og 800 også en benzinmotor som option. En høj volume på smudsbeholderen og et effektivt filtersystem sørger for en effektiv støvfri rengøring

Ride-on fejemaskine

Det kan godt være svært at vælge den rette fejemaskine, derfor kommer vi gerne og viser hvad en fejemaskine fra Hako kan gøre for din virksomhed.

B800R – op til 6.660 m2
Anvendes f.eks. i Industri, Lager/distribution, Haller, Værksted

B900R – op til 7.200 m2
Anvendes f.eks. i Industri Lager/distribution, Haller, Værksted

B980R – op til 7.200 m2
Anvendes f.eks. i Industri, Lager/distribution, P-huse, Haller

B1200RH – op til 13.200 m2
Anvendes f.eks. i Industri, Lager/distribution, Indkøbscenter, Lufthavne, P-huse, Tømmerhandel

B1500RH – op til 16.200 m2
Anvendes f.eks. i Industri, Lager/distribution, Indkøbscenter, Lufthavne, P-huse, Tømmerhandel

Walk behind feje- og fejesugemaskiner

Det kan godt være svært at vælge den rette Walk-behind feje- og fejesugemaskiner, derfor kommer vi gerne og viser hvad en løsning fra Hako kan gøre for din virksomhed.

M600 – op til 300 m2
Anvendes f.eks. på tankstation, værksted, haller

B500 – op til 1.000 m2
Anvendes f.eks. på tankstation, værksted, haller, hotel, padeltennis bane

B650 – op til 3.525 m2
Anvendes f.eks. på tankstation, værksted, haller, pruktion, gartnerier

B800 – op til 4.350 m2
Anvendes f.eks. på tankstation, værksted, haller, pruktion, gartnerier

Et udvalg af vores feje- og fejesugemaskiner

Kunden kan vælge at købe, leje eller lease maskinen evt. incl. fuldservice og faste omkostninger.

Vores udvikling hos Hako Danmark

Hako Danmark er til stadighed inde i en sund udvikling, hvor kunden hele tiden er i centrum. Vi har mere end 60 års erfaring. Hako Danmark er centralt beliggende i Langeskov midt på Fyn. Vi har landsdækkende salg og service med 16 salgs- og servicebiler kørende i Danmark, så vi er altid lige i nærheden! I Langeskov har vi værksted med dygtige medarbejdere som klarer de større opgaver. Reservedele, som fx sugelister, batterier, børster og Cleanol sæbe, kan bestilles til levering fra dag til dag, klar til brug næste dag i servicebilen, så medarbejderne hos Hako Danmark er altid klar til at hjælpe. Der lægges stor vægt på, at vore produkter passer til kundens behov, samt at der altid bliver givet en grundig vejledning/oplæring til kunden når der overdrages en maskine, ny som brugt. Dette for at gøre kunden tryk og tillige få den optimale udnyttelse af maskinen.

Nøglen til succes

”Tilfredse kunder er nøglen til succes, derfor er vi glade for, at en stor del af vores ny-salg er salg til eksisterende kunder. Hako er grundbegrebet af tysk grundighed og kvalitet.”

Kontakt os direkte her.

Udfyld denne formular og vi vender tilbage til dig snarest. Du er også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.
Se meget mere under kontakt os.

[contact-form-7 id=”11″ title=”Kontakt formular 1″]